fbpx

Recordhouder judo en Auteur: Neal van de Kamer

In 2013 beleefde ik mijn dieptepunt. Alles was ik kwijt: mijn relatie was op de klippen gelopen, ik werd uit mijn huurhuis gezet, mijn bankrekening stond structureel in het rood en mijn grote judo droom, het halen van de Olympische Spelen, was ver buiten mijn bereik geraakt. Stress, angst en frustratie waren voor mij dagelijkse koek.

Ik kon de macht vinden om terug te veren: daarna ging het snel. Ik bouwde een coaching platform voor LinkedIn, brak daar alle records in sales, ging in 2 jaar van € 20.000 naar € 300.000 inkomen per jaar.

Naast auteur van #1 bestseller Sixpack Miljonair ben ik de enige Nederlandse man met nationale judo titels in drie verschillende gewichtsklassen. In totaal wist ik 12 nationale titels te winnen. 

De bewezen methodes uit de topsport en het bedrijfsleven worden toegepast bij technologiebedrijven als Google, LinkedIn, Stripe en Salesforce. Lees meer op nealvandekamer.nl of volg mij op sociale media @nealvandekamer

neal van de kamer

Auteur van #1 bestseller: Sixpack Miljonair

Recordhouder in judo

Topverkoper bij LinkedIn

Lifestyle fanaat

Ik ben een voorstander van nuttige en praktische methodes. De centrale vraag die ik mijzelf al jaren stel, is: “Hoe kunnen we meer uit ons huidige leven halen?” Met andere woorden, ik wil bewezen ideeën vinden en ze uitleggen op een manier die gemakkelijk te gebruiken en toe te passen is in het dagelijks leven.

Mijn schrijven concentreert zich op onderwerpen als …

  •     Hoe je goede gewoontes begint (en eraan vasthoudt)
  •     Hoe je geld laat werken
  •     Hoe je goede keuzes maakt en slechte keuzes vermijdt
  •     Hoe je focus en prestaties te verbeteren
  •     Hoe je leert ademhalen als de Iceman 
  •     Hoe je zinvolle resultaten kunt behalen zonder jezelf te overweldigen

Bovenal schrijf ik over hoe ik deze ideeën in het dagelijks leven in de praktijk kan brengen.

De meeste concepten waarover ik schrijf, zijn niet van mijzelf. Het zijn ideeën die ik ontdek en waarop ik na vele uren lezen en onderzoek voortbouw. Ik zoek naar inzichten uit alle vakgebieden: persoonlijke ontwikkeling, economie,  filosofie, psychologie en meer. Ik beschouw het als mijn taak om de best werkende strategieën aan elkaar te knopen en gemakkelijk begrijpbaar te maken.

Ik beweer niet alle antwoorden te hebben en ik moet nog veel leren, maar ik ben blij om te delen wat ik tot nu toe heb ontdekt. Mijn werk is niet de enige manier om over het leven na te denken, maar het is hoe ik erover nadenk. Hopelijk vind je het ook nuttig.

Je kunt beginnen met het lezen van mijn artikelen of het bekijken van mijn boeken.

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief
en krijg elke vrijdag een nieuwe les doorgestuurd

Je ontvangt elke vrijdag een korte e-mail. Je kunt je op elk moment uitschrijven.