fbpx

Hoe preziezer je weet wat je wilt, hoe beter je strategie zal zijn

Ik word geregeld gevraagd om te spreken voor bedrijven, conferenties of privé-evenementen.

Eerdere klanten waren onder meer LinkedIn, Salesforce, Zendesk, Personio, Orderchamp, Hogeschool van Amsterdam en nog veel meer.

Als je geïnteresseerd bent om mij op je evenement te laten spreken, stuur dan gerust een mail naar neal@nealvandekamer.nl voor meer informatie en om een verzoek in te dienen. 

Testimonials 

Van kleine bedrijven tot grote bedrijven, ik heb keynote speeches gehouden en mensen getraind bij toporganisaties, waaronder LinkedIn, Salesforce, Zendesk, Personio en de Hogeschool van Amsterdam en meer.

“De sessie gaf mij geloof en inspiratie om mijzelf te blijven uitdagen en te ontwikkelen”.

Lars Boom leidt HR tech specialist Personio Benelux | Dutch IT-channel

 Lars Boom (Country-manager Personio) 

 

“Wat ik prettig vond aan de sessie van Neal is dat hij  heel pragmatisch is en vooral duidelijk in de communicatie. Van ingewikkelde dingen, probeer hij snel de essentie te pakken. Daarnaast is hij eerlijk en heel direct in zijn feedback, met name van het laatste heb ik het meest van geleerd, omdat dat mij aan het denken heeft gezet. Zo kwam ik snel weer stappen verder”.

Roos Mobron (@Roos_Mobron) | Twitter

Roos Mobron (Accountmanager LinkedIn)

“Een ontzettend toegankelijke training van Neal afgelopen week! Neal maakt makkelijk contact met de groep en betrekt elke deelnemer bij de training. Zijn kijk op geestelijke, fysieke en financiële gezondheid is interessant en Neal creëert  door leuke opdrachten (reflectie) het toepasbaar op je eigen leven!

 Sam Baarspul | LessonUp Community

Sam Baarspul (mede-oprichter Schoolblocks)

 

“Wat een energieke sessie vol verhalen, ideeën en discussie. Neal staat open voor dialoog en betrekt iedereen in het gesprek. Hij bundelt de inzichten en ervaringen van onder andere topsporters en beleggers in concrete tip. Zeker een aanrader!” 

Steef Steggerda

 

Lezingen over persoonlijke ontwikkeling

Als spreker is het mijn doel om briljante en interessante ideeën op de meest boeiende manier te delen. Ik zal je wat meer vertellen over mij en mijn benadering van spreker.

– Ik besteed de meeste tijd aan het schrijven over prestatie bevorderende methodes op basis van bewezen wetenschappelijk onderzoek. In mijn lezingen deel ik de beste strategieën die ik heb gevonden om goede gewoonten op te bouwen, slechte te doorbreken en prestaties te verbeteren.

– Mijn belangrijkste vaardigheid als spreker is om complexe onderwerpen eenvoudig en praktisch te maken. In elke lezing zal ik de wetenschap van gewoonteverandering, menselijk gedrag en top prestaties uitleggen op een manier die het publiek gemakkelijk kan begrijpen en daadwerkelijk kan gebruiken.

– Mijn ideeën zijn getest door een breed scala aan mensen. Niet alleen in de topsport, maar vooral in het bedrijfsleven. Vele teams heb ik geholpen om beter te focussen, meer energie te hebben over de dag om uiteindelijk een beter te presteren.

– Ik leer ideeën die ik zelf heb uitgeprobeerd als topsporter en als topperformer bij LinkedIn. 

 

Aanvraag voor lezing

Ik ben beschikbaar voor lezingen over heel Nederland. Interesse om mij in te huren voor je evenement? Stuur een bericht via whatsapp of neem contact op per email: neal@nealvandekamer.nl